team

Jef Geys
Founder

+32 475 58 48 25
jef.geys@primefit.be

Jef is gespecialiseerd in vermoeidheid, burn-out, stress, fysieke training, voeding en suppletie en het verhogen van mentale weerbaarheid.

Als sportkinesitherapeut, en voormalig wielrenner, start hij bij het volgend uitgangspunt : het lichaam moet eerst helemaal uitgerust en in goede conditie moet zijn voordat het zwaar mag sporten of presteren in de job. Via het testen van de fysieke, hormonale, mentale en emotionele vermoeidheid vormt Jef advies om de energielevels te verhogen en een balans te vinden tussen belasting en herstel. DIt advies gaat over verschillende domeinen: van voeding tot sport en timemanagement.

“Ik ga ervan uit dat het emotionele, fysieke en mentale met elkaar verbonden zijn. Het is zinloos om mensen die mentaal belast zijn, naar een managementcursus te sturen. Eerst moet je naar hun stress en fysieke problemen de wereld uit helpen. Dan zal het rendement van de cursus stijgen.”

Eva Pareyn
Business coach

+32 497 54 55 54
eva.pareyn@primefit.be

Eva is een warme, nuchtere en doelgerichte coach die vanuit haar ervaring als personal coach en trainer in stressreductie, medewerkers anders naar de realiteit laat kijken.

Haar gerichte vraagstelling en bewuste confrontatiestijl dragen bij tot een versnelde zelfontwikkeling bij de coachee. Vanuit de specifieke ontwikkelingsdoelstellingen, eigen ervaringen en belevingen, laat ze de coachee reflecteren en andere perspectieven of handelswijzen exploreren. Met 2200 uren trainingservaring in stressreductie en 1250 uren coachingservaring, heeft Eva een grote gevoelsmatige maturiteit die zich uit in diep menselijkinzicht en een goed ontwikkelde mensenkennis.

“Ik ben ervan overtuigd dat elk moment de opportuniteit inhoudt om een verandering in het leven aan te brengen. Als individu draagt je daartoe alle sleutels in zich, maar soms helpt het om een beroep te doen op een professionele challenger die de kanteling expliciteert en bespoedigt.”