Bedrijven

Primefit helpt bij het re-integreren van werknemers die een tijd inactief zijn geweest.

Stel dat een werknemer meer dan 12 weken inactief was en herstart. Primefit zorgt voor individuele opvolging door individuele screening en adviezen. De werknemer kan zichzelf dagelijks testen en Primefit kijkt toe vanaf de zijlijn.

Gezondheidsinitiatief volgens de welzijnswet van 4 aug 1996. 

Werkgevers worden verantwoordelijk geacht op het welbevinden van hun werknemers. Primefit gaat met de organisatie of het bedrijf rond de tafel zitten om samen een gezondheidsbeleid op te stellen. Objectieve testen zorgen voor de opvolging van het individu binnen het team, de afdeling of het bedrijf.

Werknemers klagen over vermoeidheid, stress, allerhande ongemakken?

Primefit kan de teamleden testen en nadien kan per individu een plan worden opgesteld in functie van de vermoeidheidsstatus.

de eerste stap
Intakegesprek
lees meer

Tijdens een gesprek met de HR manager of een andere manager worden de noden of de doelstellingen in kaart gebracht.

We beginnen vanaf scratch of we bouwen verder aan een reeds bestaand concept aangaande gezondheid en welzijn van werknemers.

totale lichaamsscan
testing vermoeidheid en analyse
lees meer

Op zoek gaan naar de oorzaak en hierbij het type en hoeveelheid vermoeidheid in kaart brengen is onze expertise. Op die manier bekom je dagelijks een energiek lichaam. PrimeFit kan voor uw team, bijvoorbeeld per departement een totale lichaamsscan maken.

Totale lichaamsscan

Vervolgens testen we het ganse lichaam op zoek naar het gebrek van herstel na belasting. Hierbij maken we een onderscheid tussen 4 hoofdtypes vermoeidheid: mentaal (emotie – ratio), fysiek (ANS), hormonaal (bijnieren) en metabool (energiesystemen).

Hierdoor maken we een sterk onderscheid tussen hoofdzaak en bijzaak in kader van type vermoeidheid.

geen programma maar een doelgericht individueel plan
persoonlijke begeleiding
lees meer

Geen programma maar een doelgericht individueel plan.

Each body is unique and therefore we must work in a personalized manner. When preparing your plan, we take into consideration the following:

Elk lichaam is uniek en daarom gaan we zeer individueel te werk. Bij de opstelling van uw plan houden we rekening met al dan niet een sportverleden, huidige beroepsactiviteiten, huidige privésituatie, doorgemaakte ziektes, hobby’s, persoonlijke verwachtingen etc…

Iedereen ontvangt een uniek persoonlijk plan wat leidt tot wereldkampioen van zichzelf.

Word specialist van je eigen lichaam.

Tijdens de begeleiding van uw individueel plan leren we jouw lichaam beter leren kennen. Hierdoor weet je wat jouw valkuilen zijn en leer je signalen herkennen, erkennen en ernaar handelen.

Primefit wil meehelpen aan jouw preventief gezondheidsadvies

training
coaching
lees meer

We begeleiden mensen echt naar herkenning, erkenning en tot uiteindelijke actie in onze coaching sessies.  We bieden zowel individuele sessies aan alsook teamcoaching.  Als de testresultaten steeds terugkerende stressoren in het lichaam laat zien gaan we naast het individu ook naar omgeving kijken.  Zowel werkomgeving alsook privé omgeving kunnen hiervoor verantwoordelijk zijn.

interactieve presentaties op maat
workshops
lees meer

PrimeFit organiseert interactieve presentaties op maat binnen het domein optimaliseren van fysiek en mentaal presteren.

Mogelijke thema’s:

  • slaap en ontspanning
  • voeding
  • mentale gezondheid
  • vermoeidheidssignalen

We maken een duidelijk verschil dat we de adviezen geven in functie van mogelijke vermoeidheidssignalen. Een workshop over slaap zal een persoon met een mentale vermoeidheid een mogelijke andere slaapstoornis ervaren dan een persoon met een hormonale vermoeidheid.  PrimeFit tracht zo specifiek en efficiënt mogelijk te zijn op de noden van vandaag. We denken hierbij aan stress, burn-out, energieverlies, vermoeidheid, …

Corporate rapportage
lees meer

In een bedrijf lopen er vaak zeer dure onderhoudscontracten voor apparatuur e.a.  Op vlak van human capital zijn die inspanningen heden nog zeer gering en daarom presenteren we corporate rapportages die een overzicht geeft van de mentale / emotionele / fysieke vermoeidheid per afdeling of per leeftijdscategorie of andere.  Daarnaast kan men zich als bedrijf afvragen welke invloed het woon- werkverkeer heeft op de vermoeidheid van werknemers, …  Ook kunnen deze rapportages gebruikt worden als evaluatie middel bij gezondheidsinitiatieven waarin men investeert.